Bacau

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Bacau - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Uleiuri esențiale și igiena orală

Uleiuri esențiale și igiena orală

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 10 luni si 2 saptamani
Vizualizari
721

Voteaza & Distribuie

Prezentare

O bună igienă orală se reduce întotdeauna la periajul dinților (și folosirea aței dentare). Aceasta este subliniată din copilărie ca fiind esențială pentru menținerea dinților curați, protejați și sănătoși. Cei care doresc să-și ducă igiena orală la un nivel superior se pot bucura de suportul natural și puternic al uleiurilor esențiale! Iată uleiurile esențiale, produsele și metodele DIY preferate pentru îngrijirea orală.
Trei moduri de a folosi uleiurile esențiale pentru îngrijirea orală:

Produse de îngrijire orală infuzate cu uleiuri esențiale


Primul mod de a promova sănătatea orală folosind uleiuri esențiale este simplu - folosiți produse precum pasta de dinți doTERRA On Guard® Natural Whitening, care combină uleiuri esențiale cu alte ingrediente naturale pentru a curăța și proteja dinții. Pasta de dinți include uleiuri esențiale precum Portocală sălbatică, Cuie de cuișoare, Scorțișoară, Eucalipt, Rozmarin, Menta, Wintergreen și Smirnă.

Clătiri bucale cu uleiuri esențiale


O altă metodă eficientă de a include uleiurile esențiale în rutina orală este să vă creați propria clătire bucală. Este la fel de simplu ca adăugarea de picături în câteva uncii de apă, clătire și scuipare! Dacă practicați oil pulling cu ulei de cocos, adăugați una sau două picături de ulei esențial.

Apa de gura cu mentă:
120-180 ml apă
2 picături de Mentă
1 picătură de Ulei esential de Spearmint (Mentă verde)
1 picătură de Ulei esential de Wintergreen (Mentă de iarnă)
Clătiți în gură timp de 30-90 de secunde și apoi scuipați.

Apa de gura cu scorțișoară și condimente:
120-180 ml apă
1 picătură de Ulei esential de scorțișoară
1 picătură de Ulei esential de cuișoare
Clătiți în gură timp de 30-90 de secunde și apoi scuipați.
Notă: Scorțișoara și Cuie de cuișoare sunt ambele uleiuri fierbinți - aveți nevoie doar de o picătură! Dacă amestecul este încă prea intens, diluați-l cu mai multă apă sau folosiți doar Scorțișoară.

Apa de gura cu Smirnă:
120-180 ml apă
3 picături de Ulei esential de Smirnă
1 picătură de Ulei esential de cuișoare
Clătiți în gură timp de 30-90 de secunde și apoi scuipați.


Oil pulling de curățare:
1 lingură de Ulei de cocos fracționat
1 picătură Ulei esential de Mentă sau doTERRA On Guard
1 picătură Ulei esential de Copaiba
Înainte de micul dejun, clătiți în gură timp de 10-20 de minute și apoi scuipați în coșul de gunoi. Începeți cu cinci minute dacă nu ați încercat oil pulling înainte și creșteți durata pe măsură ce vă obișnuiți cu senzația. Dacă simțiți durere sau disconfort, încetiniți, relaxați-vă maxilarul și clătiți ușor.

Spray-uri de respirație cu uleiuri esențiale


Nimeni nu își dorește o respirație urât mirositoare. Periajul sau folosirea apei de gură sunt întotdeauna o opțiune dacă sunteți acasă, dar când sunteți în oraș nu este întotdeauna atât de simplu. Uleiurile esențiale oferă un mod curat și convenabil de a vă improspăta respirația în mod natural.

Uleiuri esențiale pentru îngrijirea orală

Includerea uleiurilor esențiale în rutina dvs. de îngrijire orală poate fi la fel de simplă ca punerea unei picături de Cuie de cuișoare pe periuța de dinți pentru a o menține proaspătă între periaje sau clătire cu o picătură de Menta după o gustare. Câteva dintre uleiurile esențiale recomandate sunt: Scorțișoară, Cuie de cuișoare, Copaiba, Tămâie, Smirnă, Menta, Spearmint, Tulsi (Busuioc sfânt) și Wintergreen.