Bacau

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Bacau - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Transport auto cu platformă

Cu ce îți poți transporta mașina dintr-o țară în alta? | Transport auto platformă

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
443

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Transport auto cu platformă


Dacă ești în căutarea unei modalități de a îți transporta mașina dintr-o țară în alta, fără ca tu să conduci, atunci informațiile din acest articol sunt pentru tine. Mașina ta poate ajunge acolo unde tu îți dorești, în condiții extrem de sigure și de calitate cu ajutorul unei firme care se ocupă cu transport auto pe platformă.

Transport auto platformă – avantaje


Prin intermediului transportului auto internațional pe platformă, mașina ta va ajunge acolo unde îți dorești, iar tu nu va trebui să îți faci nicio grijă, doar să aștepți sosirea acesteia. Pe lângă acestea, transportul cu platforma este cea mai convenabilă și sigură metodă pentru a face acest lucru.

Principalele avantaje sunt:

1. Scapi de oboseală
Nu va trebui să mai parcurgi kilometrii întregi de drum și astfel scapi de oboseala pe care ar fi provocat-o un drum lung. Oboseala ți-ar fi provocat un disconfort și din această cauză nu te-ai fi putut bucura de întreaga experiență, din contra ai fi avut nevoie de timp pentru a te recupera, fiind necesar poate să îți iei un concediu.

2. Timp economisit
Nu vei mai petrece ore în șir conducând. De multe ori drumul fiind atât de lung va fi nevoie să te cazezi peste noapte, deci vei petrece mai multe zile pe drum, iar uneori este necesar să îți iei și concediu.

3. Bani economisiți
Nu vei mai consuma banii pe combustibil, cazări, mâncare, taxe de pe drum și vei evita și posibile amenzi. De asemenea atunci când pleci la un drum lung este necesar să treci și pe la mecanic pentru a afla dacă totul este în regulă cu mașina, deci vei avea de dat bani și acolo.

4. Reduci gradul de uzură al mașinii
Mașina nu va mai fi solicitată la drum lung și astfel cele mai importante piese ale ei nu se vor uza. De asemenea un drum lung înseamnă și mulți kilometrii în bord. Și în situația în care abia ți-ai achiziționat o mașină este mult mai indicat să o aduci cu platforma în țară.

5. Ai mașina asigurată
Atunci când colaborezi cu o firmă care se ocupă cu transport auto pe platformă, mașina ta va fi asigurată și va ajunge în stare impecabilă la destinație.

Ce firmă oferă transport auto pe platformă?


Titanic Grup este o firmă care se ocupă cu transportul de autovehicule atât intern, cât și internațional. Aceștia sunt pe piață încă din anul 1994, iar de atunci străbat întreaga Europa. Au peste 100 de autotransportatoare cu o capacitate de încărcare între 1 și 10 autovehicule, produse și echipate de Mercedes, Volvo, Scania, Lohr, Rolfo, Kassbohrer, Groenewold.

Avantajele colaborării cu Titanic Grup sunt:

 • Mașina asigurată
 • Costuri reduse, fixe și transparente
 • În funcție de cantitatea pe care vrei să o transporți beneficiezi de cost preferențial
 • Calitate profesională a transportului
 • Livrări rapide
 • Parcare păzită 24 din 24 și supravegheată video
 • Informații în timp real privind poziția camioanelor
 • Încărcarea autoturismelor cu garda la sol foarte joasă
 • Încărcare prin troliu
 • Transport confidențial
 • Transport prototip (camion închis), la cerere pentru mai multă siguranță.

Echipa acestora este formată doar din profesioniști care respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Concluzie

Contactează firma de transport auto, Titanic Grup și beneficiază seriozitate, flexibilitate și promptitudine. Îi poți contacta fie prin intermediul formularului de pe site-ul lor, fie telefonic la numărul +40 248 212 261.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bacau - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro