Bacau

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Bacau - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Tehnovest - magazin online cu accesorii pneumatice, hidraulice și consumabile industriale

Tehnovest - magazin online cu accesorii pneumatice, hidraulice și consumabile industriale

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
521

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Online poți comanda acum o gamă variată de componente pneumatice, hidraulice și consumabile industriale. Tehnovest este un magazin ce dispune de peste 300.000 de produse originale pe stoc la furnizor, de unde îți poți achiziționa toate cele necesare pentru proiectele tale. Calitatea superioară a produselor, precum și disponibilitatea ridicată a acestora, alături de prețul accesibil se numără printre cele mai mari avantaje. Poți arunca o privire peste toate categoriile de produse pe site, iar pentru a le comanda trebuie să selectezi varianta de care ai nevoie. O mare parte din produse includ mai multe opțiuni, astfel încât să comanzi exact ceea ce ai nevoie.

În funcție de necesarul fiecărui client, Tehnovest vine cu o mulțime de oferte, produse și accesorii, pe care le poți comanda pentru proiectele tale. Vezi aici supape de sens, cât și distribuitoare, electrovalve sau amortizoare de zgomot. Gama largă de accesorii pneumatice, hidraulice și consumabile industriale este ideală, atât pentru proiectele casnice, cât și pentru cele industriale. Astfel, fie că ai nevoie de câteva scule de mână sau un furtun pentru reparațiile de acasă sau de amortizoare de șoc ori echipamente de măsurarea presiunii în cadrul locului de muncă, în ambele situații vei găsi produsele necesare.

Categoriile de produse includ cu adevărat tot necesarul pentru diverse proiecte. Totodată, dacă nu găsești exact produsele necesare, poți consulta și secțiunea de catalog sau stocul extern. Produsele vin direct de la furnizor, au o calitate superioară, iar în cele peste 300.000 de variante este imposibil să nu găsești produsele de care ai nevoie. Site-ul tehnovest.ro cuprinde numeroase accesorii și echipamente de ultimă generație.

Resurse utile pentru orice tip de proiect


La Tehnovest te bucuri cu adevărat de ceea ce înseamnă gamă largă de produse. Magazinul online își întâmpină clienții cu o varietate de conectori, adaptoare de furtun, racorduri filetate, fitinguri, cuple rapide, furtunuri, țevi și coliere, robineți cu bilă, robineți de închidere, echipamente pentru măsurarea presiunii și temperaturii, sisteme de aer, distribuitoare, supape, electrovalve și amortizoare șoc, vacuum, supape de siguranță, pistoale de suflat sau scule de mână, dar și o gamă completă de consumabile industriale.

De cealaltă parte, secțiunea de catalog îți pune la dispoziție câteva cuple și fitinguri, diverse furtunuri, regulatoare, distribuitoare și cilindrii. Compania se bazează pe mai multe variante la fiecare produs, astfel încât fiecare client să beneficieze de tot necesarul pentru a putea finaliza cu succes orice tip de proiect.

Stoc extern, direct de la furnizor


Tehnovest dispune de o secțiune dedicată stocului extern, unde găsești alte produse necesare proiectelor tale. Peste 120.000 de produse te așteaptă direct de la furnizor, acestea fiind de diferite tipuri. Livrarea se face rapid, la locația specificată, în funcție de nevoile tale. Pentru a le comanda tot ce trebuie să faci este să selectezi produsele și să alegi varianta dorită.

În cazul în care ai nevoie de ajutor pentru a alege echipamentele sau accesoriile potrivite, poți discuta cu echipa la numerele de telefon sau la adresa office@tehnovest.ro

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bacau - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro