Bacau

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Bacau - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Mâncare delicioasă pentru pisica ta

Detalii

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Categorie
Dresaj
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
191

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Mancare pentru pisici


La Carpathians Pet Food vei găsi mâncarea pe care pisica ta o va adora. Vei găsi atât mâncare umedă, preferata celor mai multor pisici, cât si mâncare uscată, pentru pui de pisică, pentru pisici adulte, pisici sterilizate, pisici inactive, pisici gestante, pisici cu stomac sensibil, hrană ieftină, dar de calitate.

Carpathians Pet Food distribuie si online produsele în România. Prețurile sunt accesibile, iar hrana este una de calitate. Vei putea comanda hrană uscată pentru pisici în cantitate de 1,5 kg, 10 kg și de 12 kg. De asemenea vei găsi o gamă variată de mâncăruri umede, cu diferite tipuri de carne la prețul începând cu 1,59 lei/pliculeț.

Este atât de simplu și accesibil să îi oferi hrana delicioasă și plină de nutrienți pisicilor tale! Trebuie doar să îi dai șansa pisicilor tale să o încerce! Comandă mâncare pisici online, carpathianspetfood.ro sau telefonic la +40790 518 731!