Bacau

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Bacau - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Import auto la comandă

De ce import auto la comandă?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
567

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Import auto la comandă


Din ce în ce mai mulți români aleg să își cumpere o mașină second hand deoarece au un buget limitat, iar de multe ori o mașină second hand este o alegere foarte bună, având în vedere că mașinile noi se devalorizează destul de repede. Dacă te-ai hotărât să îți cumperi o mașină second hand atunci va trebui să fii foarte atent la aceasta înainte să o achiziționezi. Verificarea mașinii este primul pas pe care trebuie să îl faci atunci când vrei să achiziționezi o mașină la mâna a doua. Recomandat este să îți îndrepți atenția către auto rulate import deoarece acestea au o calitate mai bună, iar cu o firmă import auto vei putea să îți aduci și mașini pe comandă, care vor fi atent verificate.

De ce o mașină second hand?


Având în vedere faptul că o mașină nouă se devalorizează destul de rapid, iar după 10 ani e posibil să recuperezi doar 15% din valoarea ei inițială, achiziționând o mașină second hand vei plăti un preț cât mai corect pentru aceasta. Un alt avantaj pe care îl oferă achiziționarea unei mașini second hand este că îți poți achiziționa o mașină cu mai multe dotări la un preț mai mic. Dacă dispui de un buget limitat pentru achiziționarea unei mașini, cele second hand sunt ideale, iar dacă ești proaspăt șofer este recomandat să îți iei o mașină second hand pe care să înveți să conduci și astfel vei evita reparații scumpe de făcut la o mașină nouă.

De ce import auto la comadă?


Știm că piața auto second hand din România găsim mașini de o calitate îndoielnică. Acest lucru se întâmplă din cauza samsarilor, care au devenit din ce în ce mai experți în a ascunde defectele pe care le are o mașină și în a manipula clientul. De aceea este bine să fii un bun cunoscător de mașini și este absolut necesar să duci mașina la mecanic înainte să o cumperi. Ideal ar fi să apelezi la o firmă vânzări auto second hand. Prin intermediul unei firme de vânzări auto sh vei avea garanția că mașina pe care o cumperi este una de calitate și verificată.

Mașinile din afară sunt mai bine întreținute decât cele de la noi din țară, iar cu import auto la comandă vei putea să îți alegi mașina în funcție de specificațiile pe care ți le dorești. Ceea ce va trebui să faci este să oferi firmei detaliile despre mașina dorită precum: marca, modelul, anul fabricației, numărul de kilometrii și orice alte detalii care ți se par relevante despre mașină. Important este să specifici și bugetul de care dispui, iar după ce ai oferit toate aceste detalii firmei cu care colaborezi, aceasta se va ocupa de găsirea mașinii, apoi de toate verificările tehnice ale mașinii și de transportul acesteia până la tine. Atunci când îți cumperi mașina de la o firmă de vânzări auto sh vei beneficia de asistență, de garanție pentru anumite piese și de veridicitatea specificațiilor tehnice.

Import auto la comandă – avantaje


Faptul că îți poți alege mașina sh în funcție de specificațiile mult dorite, iar mai apoi firma de vânzări auto sh se va ocupa să o găsească pentru tine este un avantaj foarte mare. Alte avantaje sunt:

  • Mașină verificată de profesioniști
  • Mașina nu va avea kilometrii dați înapoi
  • Mașină fără daună totală
  • Nu vei pierde timp și bani până în țara respectivă
  • Cumperi direct de la proprietar
  • Negociere cu furnizorul
  • Transparență privind costurile
  • Comisioane mici
  • Garanție.

Concluzie


Achiziționează mașina pe care o vrei, fără riscul ca aceasta să fie una cu defecte ascunse. Colaborează cu o firmă care se ocupă cu import auto la comandă și scapă de orice stres. O astfel de firmă este Titanic Automobile pe care îi găsești la numărul de telefon +40745 184 734, la ei pe site sau pe rețelele de socializare.