Bacau

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Bacau - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Hrană uscată pentru câini la preț excelent

Hrană uscată pentru câini la preț excelent

Detalii anunt

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro/
Social links
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
248

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Hrană uscată pentru câini la preț excelent

Hrana uscată pe care o oferi patrupedului tău va determina modul în care acesta se va dezvolta. De aceea trebuie să îi oferi o hrană uscată de calitate, bogată în elementele nutritive esențiale dezvoltării sale. O hrană de calitate conține proteine bune, vitamine, minerale, carbohidrați și grăsimi. Toate acestea susțin dezvoltarea armonioasă a cățelului tău.

Uneori prețul este decisiv atunci când stăpânii acestor blănăși fac alegera în achiziționarea hranei, motiv pentru care la Carpathians Pert Food vei găsi atât hrană pentru câini de calitate premium, la un preț foarte bun, cât și hrană economică la preț, care conține elementele nutritive esențiale pentru ca animalul tău de companie să se dezvolte armonios și să fie sănătos!

Hrana premium câini de la Carpathians Pet Food este disponibilă la saci de 3kg sau de 12 kg, iar hrană uscată economică este disponibilă la saci de 10 kg. Convinge-te cumpărând hrana de la Carpathians Pet Food si dă-i șansa câinelui tău să fie sănătos și fericit, iar tu, economisește bani!

Pentru a comanda hrană uscată câini, intră acum pe carpathianspetfood.ro și alege sortimentul potrivit câinelui tău sau sună la numărul de telefon 0790518731.