Bacau

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bacau - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Diadrive

Detalii

Adresa
Bacau, Calea Moldovei, nr. 112
Telefon
0748895072
Categorie
Firme cu utilaje / echipamente
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
192

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Diadrive Bacau

Diadrive este o companie fondată in 2007 cu sediul în Bacau care proiectează, dezvoltă, vinde, instalează și întreține produse pentru ridicare. DiaDrive este capabil să facă față și să rezolve orice nevoie din sectorul rezidențial cu platforme de ridicat, ascensoare electrice, hidraulice, platforme transport persoane cu dizabilități (lift de scări) și lifturi de marfă.

Depășirea diferențelor mici de înălțime, conexiunea verticală a mai multor etaje, îndepărtarea barierelor arhitecturale și personalizarea sistemelor sunt punctele forte ale produselor noastre. De ani de zile, DiaDrive a întreprins o politică pentru calitate și siguranță la locul de muncă obținerea certificării ISO9001 (sistem de calitate pentru proiectare, producție, comercializare, instalare, asistență post-vânzare și întreținere a sistemelor).

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Bacau - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro