Bacau

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Bacau - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Descoperă principalul secret al pariorilor de top

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
464

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

La sport se pricepe foarte multă lume, dar la pariuri sportive sunt foarte puțini care reușesc. În acest articol vom vorbi pe larg despre principalul „secret” al celor puțini. Este clar că aceștia știu ceva în plus, din moment ce toată lumea joacă la aceleași case de pariuri, dar rezultatele sunt diferite. Fără excepție, pariorii de top aplică principiile jocului responsabil. Altfel spus, sunt foarte atenți la resursele alocate acestei activități, de la stabilirea bugetului lunar, până la distribuirea fondurilor pe fiecare bilet.

Succes la pariuri = distracție


Toată strategia este integrată în planul de Money Management. O bună gestionare a banilor reprezintă una dintre cheile succesului, iar când spunem „succes la pariuri” ne referim în principal la îndeplinirea funcției de divertisment.

Primul pas într-o schemă corectă de Money Management este fixarea sumei pe care o poți rezerva în fiecare lună acestei distracții. Sunt mai multe teorii pe internet, mulți considerând că este bine ca această sumă să nu depășească 10% din venituri. Poate că ar fi mai bine să te rezumi la un procent de 5%.

Ideea de bază este ca fondurile cu care îți alimentezi contul de pariuri să nu fie luate din bani care au altă destinație, cu atât mai mult din cei programați pentru viața de zi cu zi, pentru educație, pentru investiții pe termen lung, pentru vacanțe etc.

Din start, nu este un parior de succes cel care se împrumută pentru a pune bilete. Nu trebuie să se ajungă niciodată în această situație, dar, dacă se ajunge, jucătorul este obligat să ia o pauză lungă de la betting. În prezent, agențiile online pun la dispoziție numeroase unelte pentru jocul responsabil, printre care și setarea unei limite la depunere sau autoexcluderea temporară.

Formula de calcul pentru miza fiecărui bilet


Un alt pilon al planului de management al banilor este reprezentat de stabilirea mizei fiecărui bilet. Există mai multe variante, dintre care cea mai indicată este cea prin care suma riscată este raportată la șansele de câștig și la bugetul total.

Șansele de câștig sunt exprimate prin cote. Pariorii de top calculează singuri cota corectă, analizând cu atenție maximă datele de context și toți factorii de actualitate care pot influența evenimentele din meci. Apoi, calculează miza ca procent din bankroll. Nu există o formulă matematică universală, fiecare stabilind propriile praguri. Iată un exemplu despre cum poate gândi un jucător, în cazul unui bilet cu o singură selecție, indiferent că este live sau pre-meci:

  • Dacă biletul are cota între 1.20 și 1.40, adică este considerat sigur, se poate paria 10% din buget pe el;
  • În cazul în care cota biletului este între 1.41 și 1.60, procentul alocat este de 7% din bankroll;
  • Se riscă 5% din banii din cont pe un bilet cu cota între 1.61 și 1.80;
  • Un pariul cu cota între 1.80 și 2.20 este asociat cu o miză echivalentă cu 3% din buget;
  • În fine, biletele cu cote mai mari de 2.20, având o probabilitate mai mică de succes, pot beneficia de o miză egală cu cel mult 1% din buget.

Acest mod de a gândi este cel mai eficient, pentru că diminuează pericolul pierderii întregului bankroll în perioadele în care jucătorul este lipsit de inspirație. Chiar și pariorii iscusiți au serii mai slabe. Pe măsură ce bugetul scade, și mizele vor fi mai mici. Când roata se întoarce și încep să apară din nou biletele verzi, jucătorii de top recuperează treptat pierderile și își continuă drumul spre obiectivul propus.

Iată că am dezvăluit „secretul” pariorilor de succes: în loc să joace la recuperare atunci când le merge prost, ca majoritatea celor care pariază, ei sunt răbdători și respectă cu sfințenie formula de calcul a mizei. Astfel, nu rămân fără bani, având șansa să o ia de la capăt. Dacă vei reuși să îi „copiezi”, vei vedea că betting-ul va deveni și mai distractiv.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bacau - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro