Bacau

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Bacau - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

De ce scoate mașina fum?

Detalii anunt

Telefon
0722510063
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Vizualizari
729

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Chiar dacă nu va aflați în situația descrisă, garantat ați văzut în trafic un autoturism care scotea fum negru, alb, albastru pe eșapament. Care sunt cauzele și ce semnifica tipul de fum? Pe măsură ce tehnologia avansează, noxele pe care autoturismul le scoate pe eșapament sunt invizibile, pe vremuri noxele erau vizibile pe eșapament.

În momentul în care acestea se observa cu ochiul liber ar trebui sa fie un motiv alarmant pentru a face o vizită la service cat mai rapid.

Fumul Alb

Fumul alb de cele mai multe ori, când acesta este observabil doar dimineața, este rezultatul dintre diferența de temperatura din motor și aerul de afara. Când fumul alb devine foarte gros atunci putem sa ne îngrijoram în legătură cu starea motorului. Unul din motivele pentru un fum alb foarte gros poate fi pompa de injecție, va recomandam o vizita la un service autorizat pentru a vedea cauza problemei în cazul în care exista una.

Fum Negru


Fumul negru, la fel cu cel alb, nu este neapărat un semnal de îngrijorare. Acesta poate fi provocat de o calitate slabă a combustibilului pe care îl folosim. De cele mai multe ori cauza acestui fum o reprezinta dereglarea senzorilor de admisie, va recomandam o vizita la un service autorizat pentru a vedea cauza problemei în cazul în care exista una.

Fum Albastru

Fumul albastru reprezinta un semn clar și alarmant că este ceva alarmant la autoturism, în cele mai multe cazuri, acesta este generat de pătrunderea uleiului în camera de ardere

Dacă va aflați în oricare din situațiile de mai sus va recomandăm sa faceți chiar și o vizita preventivă la un service autorizat pentru a verifica starea autoturismului și a evita o reparație costisitoare în viitor dar și pentru a menține autoturismul într-o stare optimă.