Bacau

De ce import auto la comandă?

De ce import auto la comandă?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 4 luni si 2 saptamani
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
42

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ți s-a întâmplat să cauți să cumperi o mașină rulată, dar să nu o găsești pe aceea pe care ți-o doreai? Este destul de dificil să găsești o mașină de calitate, cu un preț bun, care să se și potrivească cu toate nevoile tale, dar nu este imposibil. Prin intermediul serviciului de import auto la comandă vei putea să îți alegi o mașină în funcție de specificațiile pe care tu le oferi.

Care sunt motivele pentru care ar trebui să apelezi la import auto la comandă?

În primul rând ai acces la o gamă largă de mărci și modele. Poate că piața auto de la noi din țară este mai limitată, însă pe piața auto din afară poți avea acces la o gamă mai largă de mașini, iar tu o poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine stilului tău. În al doilea rând tu vei putea să îți alegi mașina în funcție de specificațiile dorite. Colaborează cu o firmă import auto și oferă-i detalii despre cum ai vrea să fie mașina ta. Specifică marca, modelul, culoarea, bugetul, kilometrajul, anul de fabricație și orice alt detaliu relevant despre mașină, iar firma se va ocupa să găsească mașina pentru tine.

Un alt motiv este și prețul mai mic al autoturismelor. Ai posibilitatea de a cumpăra direct de la proprietar și de a găsi mașina la un preț mai mic decât în țară. Calitatea mașinii este de asemenea un motiv de luat în calcul. Mașinile din afară sunt mai bine întreținute, iar drumurile pe care acestea sunt conduse sunt mai bune. În plus firma cu care vei colabora se va ocupa de verificarea amănunțită a mașinii și vei primi și garanție pentru anumite piese.

Firma de import auto pe care o alegi îți va oferi și livrare rapidă. După ce aceștia au găsit mașina, ei ți-o vor livra fie până la sediul lor de unde o poți ridica, fie până la tine acasă, la cerere. În plus vei primi asistență din partea lor în tot procesul de achiziție.

Unde găsești o firmă care oferă astfel de servicii?

O firmă care oferă astfel de servicii este Titanic Automobile. Aceștia se ocupă cu vânzarea mașinilor rulate, dar și cu import auto la comandă. Astfel că tot ce va trebui tu să faci este să iei legătura cu aceștia, după care ei se vor ocupa de cererea ta.

Titanic Automobile îți oferă și o serie de avantaje, precum:

  • Alegi mașina pe care o dorești
  • Mașină verificată de specialiști
  • Cumperi direct de la proprietar
  • Negociere cu furnizorul
  • Transparență privind costurile
  • Comisioane mici
  • Primești garanție
  • Nu va fi necesar să faci un drum obositor până în țara din care e mașina
  • Vei economisești timp și bani
  • Transportul mașinii până la locația indicată de tine (la cerere)

Concluzie

Acum este mai simplu să intri în posesia mașinii pe care ți-o dorești. Nu trebuie să te deplasezi în altă țară, nici să îți pierzi timp căutând-o, tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu o firmă care se ocupă cu importul auto la comandă, așa cum este Titanic Automobile. Pentru a lua legătura cu aceștia poți intra pe site-ul lor titanicauto.ro și să completezi un formular sau îi poți contacta la numărul de telefon +40745 184 734.