Bacau

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bacau - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Cea mai bună mâncare pentru pisici sterilizate

Cea mai bună mâncare pentru pisici sterilizate

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Social links
Pret
29,99 LEI
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 8 luni si 2 saptamani
Vizualizari
853

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Mâncare pentru pisici sterilizate

Oferă-i pisicii tale sterilizate cea mai bună hrană pentru aceasta! După ce sunt sterilizate, pisicile devin inactive, fără prea multă energie, iar apetitul lor crește. Acești factori duc la un risc crescut ca pisica să devină obeză. Hrana pe care o achiziționezi pentru pisica ta sterilizată trebuie să fie una specială pentru aceasta, care să aibă în compoziția sa un conținut redus de carbohidrați și grăsimi.

Vei găsi mâncare pisici sterilizate la Carpathians Pet Food. Aceasta este de calitate premium și conține toate ingredientele necesare pentru dezvoltarea corectă a pisicii tale sterilizate. Hrana uscată vine la saci de 1,5 kg sau 12 kg. Pentru comandă intră pe carpathianspetfood.ro sau apelează-i pe aceștia la numărul de telefon 0790518731. Tot pe același site vei găsi și alte mâncaruri pentru pisici sau câini. Prețurile sunt foarte accesibile, ira hrana este una de calitate.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Bacau - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro