Bacau

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Bacau - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cata mancare se da la pisici?

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
886

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Cata mancare se da la pisici?


O intrebare des găsită pe forumurile stăpânilor de pisici este: "Câtă mâncare se dă la pisici?" Am întrebat mai mulți veterinari, iar răspunsurile lor pot fi sumarizate mai jos.

Cantitatea de hrană pe care ar trebui să o mănânce pisica dumneavoastră depinde de mai mulți factori, inclusiv vârsta, greutatea, nivelul de activitate și starea generală de sănătate. În general, pisicile adulte au nevoie de obicei de aproximativ 24-35 de calorii pe kilogram de greutate corporală pe zi. Cu toate acestea, este important să rețineți că pisicile sunt indivizi, iar nevoile lor calorice pot varia în funcție de circumstanțele lor specifice. În plus, tipul de hrană pentru pisici pe care o oferiți (mâncare umedă pentru pisici vs. mâncare uscată, de calitate superioară vs. de calitate inferioară) poate avea, de asemenea, un impact asupra aportului caloric.

Pentru a determina cantitatea adecvată de hrană pentru pisica dumneavoastră, ar trebui să vă consultați cu medicul veterinar. Acesta vă poate oferi îndrumări cu privire la tipul și cantitatea de hrană de care are nevoie pisica dvs. pentru a-și menține o greutate sănătoasă și o bunăstare generală. În plus, medicul veterinar vă poate ajuta să creați un program de hrănire care să satisfacă nevoile nutriționale ale pisicii dumneavoastră, ținând cont în același timp de orice afecțiuni medicale sau restricții alimentare pe care le poate avea.