Bacau

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Bacau - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Alternative Brunch

Alternative Brunch 2021

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
734

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

În perioada 23 iulie - 26 septembrie, se va desfășura seria de concerte live „Alternative Brunch”, dedicată tuturor celor a căror poftă de muzică nu ține cont de oră. Sezonul din acest an înseamnă 12 concerte, susținute de patru trupe, în trei orașe din Republica Moldova și România: Iași, Bacău și Chișinău. Trupele care vor urca pe scena „Alternative Brunch” sunt The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Grimus și byron, iar concertele vor avea loc în aer liber, în grădinile locațiilor partenere, la ora brunch-ului. Pe lângă muzica live, participanții se vor putea bucura și de mâncare bună și doza cuvenită de distracție.

Codruț Dumitrescu, manager de proiect al seriei de concerte Alternative Brunch, a declarat că „Alternative Brunch e un combo între ceva bun de mâncat și ceva mișto de ascultat. Ne-am dorit niște concerte live, condimentate cu mâncare bună, la care poți să mergi cu întreaga familie fără să-ți faci griji că e prea târziu pentru cel mic sau că nu ai energie pentru o seară de club. În Europa, genul acesta de concerte este o normalitate și vrem să dezvoltăm și în România și Republica Moldova acest concept, pentru că poftă și cerere există. Iar susținerea Comisiei Europene o să ne ajute în acest demers.”

Calendarul concertelor „Alternative Brunch”:
The Mono Jacks
23 iulie - Chișinău, Artcor
24 iulie - Bacău, Valhalla
25 iulie - Iași, Nish
RATB
06 august - Chișinău, Artcor
07 august - Bacău, Valhalla
08 august - Iași, Nish
Grimus
10 septembrie - Chișinău, Artcor
11 septembrie - Bacău, Valhalla
12 septembrie - Iași, Nish
byron
24 septembrie - Chișinău, Artcor
25 septembrie - Bacău, Valhalla
26 septembrie - Iași, Nish.

Proiectul Alternative Brunch este fondat de Overground Music și co-finanțat de Comisia Europeană prin proiectul Music Moves Europe. Music Moves Europe (MME) este o inițiativă strategică lansată de Comisia Europeană în sprijinul sectorului muzical european. Prin MME, Comisia Europeană își dorește să construiască și să consolideze cele mai importante active ale sectorului: creativitate, diversitate și competitivitate.

Overground Music este o agenție de management și PR artistic, cu experiență în elaborarea de proiecte inovatoare și organizare de evenimente. În câțiva ani de activitate, echipa Overground a ajuns să realizeze proiecte complexe și îndrăznețe cu cele mai importante nume ale scenei de muzică alternativă din România - byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Grimus, Jurjak, Lucia etc. Pentru mai multe informații, accesați: overground.ro/ro/