Bacau

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Bacau - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Ad Stil Equipments

Detalii

Adresa
Bacau, Calea Moinesti, nr. 24
Telefon
0745086123
Social links
Categorie
Masini si utilaje industriale
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
229

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ad Stil Equipments Bacau

Ad Stil Equipments ofera o gama variata de utilaje si sisteme inteligente pentru colectarea si compactarea deseurilor reciclabile si menajere.

  • Prese orizontale automate si semi-automate si Prese verticale pentru comprimarea deseurilor.
  • Compactoare mobile si stationare pentru colectarea selectiva si presarea deseurilor menajere si materialelor reciclabile.
  • Containere & Eurocontainere destinate transportului de deseuri feroase si deseuri industriale grele sau pentru depozitare substantelor chimice cu risc de inflamare.
  • Presa de brichetat polistiren, doze si alte tipuri de deseuri.
  • Sisteme Inteligente Deseuri Reciclabile. Cosuri de gunoi inteligente indoor si outdoor, statii de separare si reciclare deseuri stradale.
  • Prese pentru aplicatii speciale.

Ad Stil Equipments isi desfasoara activitatea la nivel national, oferind si o serie de servicii celor care achizitioneaza sau inchiriaza utilaje: consultanta gratuita in alegerea solutiei potrivite, consultanta tehnica, instalarea utilajului, instruirea personalului de deservire a echipamentului, service in garantie (12 luni), service in post garantie, optiunea Buy-back

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00